Hacka marabou i mindre bitar och häll sedan ner i smeten. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
Nutellafudge. Ta kastrullen från plattan och rör ner nutella. 140 g nutella. 125 g marabou mintkrokant. 125 g marabou mjölkchoklad. 140 g nutella. 125 g marabou mintkrokant. 125 g marabou mjölkchoklad
Smält choklad och Nutella över ett vattenbad och blanda ner detta i smeten. Gör frostingen genom att blanda smör, florsocker, Philadelphiaost, vaniljsocker, kakao och nutella
marabou mörk. Bred lite nutella på undersidan av kakorna. Tryck fast e1-2 grillade marshmallows i nutellan och lägg ihop kakorna som en macaron. 400 g nutella
Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten) ta av skålen från värmen
Halloween firandet står snart framför dörren och jag bakade chokladmuffins med nutellafrosting. 10 marabou mjölkchokladbitar. 100 g philadelphiaost2 dl florsocker2 dl nutella
En del har Dubbelnougat i och vissa kör Nutella eller vanlig nougat. Marabou mjölkchoklad (jag använde totalt nästan 3 stora kakor). Smält nougat och mjölkchoklad i vattenbad (jag hade 1 stor Marabou mjölkchoklad)