Duka upp med olika fyllningar och låt alla fylla med sina favoritingredienser. 200 g Marabou mjölkchoklad. 11 förp Marabou M Peanut. 11 Marabou Daim, hackad. 1200 g Marabou mjölkchoklad 4-6 tacoskal. 1Fyllning1 dl grädde, vispad (smaksätt med choklad om du önskar) 1 förp Marabou M Peanut 1 Marabou Daim, hackad 50 g nötter, hackade 1 banan, skivad 0,5 l jordgubbar 100 g blåbär kokosflingorChokladdoppade tacoskal
FYLLNING. Det här blir 6- 8 st stora underbart goda, maffiga muffins med fyllig smak av choklad, både från kakaopulver & den nya philadelphiaosten, Marabou. 1 ask Philadelphiaost Marabou, 160 g
Fick syn på att tjejen med bloggen Bakverk & Fikastunder hade gjort havrekakor med chokladfyllning, blev så sugen när jag såg att det gick att göra dem snabbt som ögat
Ta samma smet och gör till cupcakes, använd samma fyllning till tårtan som till frostingen. Mustig chokladkaka möter marabou saltlakrits-fluff, hasselnötter och seg lakritskolasås i en magisk sockerdröm
Fyllning. Fyllning. 1 äggvita (spara gulan till fyllningen). 200 gram Marabou apelsinkrokant. 150 gram valfri choklad (jag valde mörk för att bryta av mot mjölkchokladen i fyllningen. 1 äggvita (spara gulan till fyllningen). 200 gram Marabou apelsinkrokant. 150 gram valfri choklad (jag valde mörk för att bryta av mot mjölkchokladen i fyllningen
Fyllning. Fyllning. 50 g Marabou mörk choklad. 50 g Marabou mörk choklad. Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet
Chokladen till smörkrämen använde jag mej av vanlig Marabou mjölkchoklad den passade perfekt. Smaka av med flingsalt innan du har den till fyllning på tårtan
Blanda fyllningen, kondenserad mjölk, äggulor, rivet citronskal, citronsaften väl i en bunke. Häll i fyllningen i det varma pajskalet och täck med marängen