Oftast räcker det med en ruta mörk choklad, och därför har jag inte sällan en sådan till hands på jobbet, och Marabou Premium är mitt favoritmärke, både väldigt god och prisvärd
Jag använder Marabou Premium Cocoa Lemon, 70%. I höstas utlyste tidningen Land - som för övrigt är en både innehållsrik och matnyttig tidning inte bara för "lantisar" - en tävling om bästa småkakan
Smöra en rund form och häll i cocosen. Häll i vetemjölet, bakpulvret, resten av cocosen som inte fastnade i formen och riv chokladen, till sist det avsvalnade smöret
100 Cocoa Raspberry300 g mörk choklad 72%200 g marabou mjölkchoklad2 påsar dumlekola - orginal3,5 dl saltade jordnötter1 dl grovt hackade pecannötter (jösses vad jobbiga de var att skala. 200 g marabou mjölkchoklad
För ett tag sen fick jag ett par burkar av denna philadelfia med marabou mjölkchoklad av en väninna. 100 gr marabou premium cocoa 70%. 1 burk philadelfia marabou mjölkchoklad (160 gr). 100 gr marabou
50 gr marabou premium cocoa sea salt pecan 70%. 50 gr marabou premium cocoa sea salt pecan 70%. Dessa chokladcupcakes fick en härlig mustig chokladsmak, med touch av salt och pecan både i muffins och frosting