Marängbottenmed citronkräm och färska jordgubbar, lite man tager vad man haver hemma. Marängbotten. Och en promenad har jag hunnit med också, med finfint sällskap ute i vårsolen
Rör ner florsocker, kvarg och rabarber. Garnera tårtan med chokladspån och rosenblad. Lägg en marängbotten i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg
Bred över kvarg och fördela vaniljsåsen över kvargen. Garnera med bär vid servering. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1 marängbotten. 250 g Arla Köket Kesella kvarg jordgubb- och lime
Rör ner florsocker och kvarg. Garnera tårtan med chokladspån och rosenblad. Lägg en marängbotten i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 500 g Arla Köket kesella kvarg rabarber
Smakade lite grädde och lite marängbotten och ett par körsbär. ) Så blev kycklingsallad med egengjord rhode island sås, som jag gjorde av 1 tsk majonnäs, 1 dl naturell yoghurt, 0,5 dl kvarg, 0,5 msk chilisås och saltin och peppar och lite sötningsmedel. 0,5 dl kvarg