Mitt recept på Sveriges Nationaldagstårta
Bagerskan
Bagerskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 75 g smör
  • 1,5 dl vatten
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 40 min
  • 175 grader
  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1 st vaniljstång
  • 1,5 l jordgubbar
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl vaniljsås
  • ex. marsansås
  • ½ dl socker
  • ½ tsk vaniljsocker
  • 3 gelatinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 st äggvitor
  • 1½ dl socker
  • 100 grader
  • 300 g rabarber
  • 3 msk outspädd
  • röd saft
  • 2 gelatinblad
  • dl
  • 3 dl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.