Gör så här. Skala och koka potatisen. Häll av vattnet och pressa potatisen genom en purépress. Blanda med ägg, crème fraiche, grädde, mjöl, salt och socker
Koka potatisen med skalet på. Låt svalna något och skala potatisarna. Pressa potatisen genom en purépress och blanda med crème fraiche, grädde och mjölk till ett mos
Servera mandelpotatisplättarna med räkor, citroncrème frâiche och blandade salladsskott. Gör så här. Vispa äggula med grädde, crème frâiche, mjöl, kryddor och schalottenlöksfond till en jämn smet
Efter sjukt lång frånvaro i detta forum har jag lovat mig själv att skriva oftare under 2011. Efter en inledning på julhelgen med "mag-rally" var jag inte toksugen att lappa på allt för stort på nyårsafton
Skala och finriv potatisen på rivjärn. Koka upp mjölken. Blanda alla ingredienser till plättsmeten. Grädda små tunna plättar i smör i plättlagg eller stekpanna i medelstark värme
Jag googlade runt lite på Mr Bond och insåg att champagne och caviar var ett säkert kort, så till förrätt blev det mandelpotatisplättar med löjrom, crème fraiche och rödlök, med bubblor i glaset