Riv mandelmassan och rör ner ägg och kakao. )8 bitar 300 g mandelmassa2 ägg2 msk kakaoFyllning. 3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 300 g mandelmassa. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
Blanda inkråmet med riven mandelmassa, apelsinskal, apelsinsaft och grädde. 11 msk cointreau, konjak eller rom. 1300 g mandelmassa. 12 msk cointreau eller annan citruslikör
Riv mandelmassan och rör ner ägg och kakao. *Â 300 g mandelmassa * 2 ägg * 2 msk kakao Mousse. * 3 dl Arla Ko vispgrädde * 200 g vit choklad * 2 äggulor * 2 msk citruslikör, t ex cointreau 1. 300 g mandelmassa
Fannyskakburk - Du får ta en kaka till, om du vill!
Rör ihop riven mandelmassa, rivet apelsinskal och smör. 1 msk cointreau (eller annan sprit typ rom eller vodka). 150 g mandelmassa. 1 msk cointreau (eller annan sprit typ rom eller vodka)