Underbar italiensk mandelglass, serverade i fina hjärtskålar som jag hittade häromdagen. I fredags gjorde jag en så god mandelglass som jag gärna delar med mig av receptet
Jag älskar desserter med smak av bittermandel men jag vill slänga in en brasklapp att bittermandel är giftig och att endast en mycket liten mängd ska användas
Banan och mandelglass som är len och krämig i konsistensen, tinade körsbär (finns i välsorterade frysdiskar), mandelbiskvier (paleo) och snabb chokladsås gjord på kokosolja och kakao
Mandelglass med rosensmak. Det här är min kära mors helt fantastiska recept på kokt smörkräm. Hon använder den som tårtfyllning och gärna till någon typ av maräng
Receptet ger en väldigt chokladig, mörk kladdkaka som passar att servera tillsammans med kokosgrädde, mandelglass, bär, mango eller passionsfrukt som exempel
Felicity valde rispuddingen med körsbär, mandelglass och timjan, som jag också var spekulant på. Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Lyxig mandelglass med dadlar och citron. Igår fick glassmaskinen jobba efter att svärmor häromveckan kom med ett urklipp från Expressen på ett rawfood glassrecept
Mandelglass med rosensmak. Det spelar ingen roll hur kallt det är ute – glass är alltid ok. Och det finns ingen bättre glass på jorden än den man gjort själv
Jag gör "mandelglassen" med kakao och när jag gör kokosglassen oftast utan kakao. Brukar kolla in Tasty Health recept/blogg då hon gör mycket spännande saker
Banan & mandelglass på chokladbotten. Lite smått sugen på något gott. Men kanske inget hemma som lockar. Orkar inte göra något som tar tid och är avancerat – då har ni grejjen att göra här