Bred krämen över mandelbotten och ställ kallt i kylskåpet att stelna. Det är samma botten som min tidigare pannacottatårta med hjortron, men den här gången med en chokladsmörkräm, citroncurdsgrädde och färska hallon
Den här gången blev det en tårta bestående av en mandelbotten, som först täcks med ett lager mandelbavaroise och ovanpå det ett lager hallon- & champagnepannacotta
Börja med att lägga en mandelbotten på ett tårtfat. Bred ut hälften av den vispade grädden över mandelbotten och fördela de marinerade jordgubbarna ovanpå
Fläder och hallon passar alldeles utmärkt bra ihop. Jag tyckte kanske att moussen blev lite väl söt, men den sötman bröts av fint genom att gelén var gjord på helt osötat saft från hallonen jag kokat halloncurd av
Börja med att lägga en mandelbotten på ett tårtfat. Bred ut hälften av den vispade grädden över mandelbotten och fördela de marinerade jordgubbarna ovanpå
Hallontårta med mandelbotten och vit chokladkräm. Mandelbotten blir ljuvligt saftig, chokladkrämen så god att jag måste hindra mig från att äta upp den som den är