Mammas Fläskpangkaka ♡
jigglybear
jigglybear

Mammas Fläskpangkaka ♡

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 3 3/4 dl mjöl
  • 9 dl mjölk
  • 300 g bacon som klipps i bitar eller färdigtärnad bacon
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk vitpeppar

Beskrivning

    1. Smörj en långpanna och klipp baconet och sprid ut i plåten.

    2. Vispa ihop mjölet med hälften av mjölken till en slät smet.

    3. Vispa ner resten av ingredienserna och till sist äggen.

    4. Grädda pangkakan högst upp i ugnen på 225 grader i 25-30 minuter.

    5. Låt svalna något och skär upp i rutor.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.