Makrill ägg recept

Sensommarsallad med rökt makrill och ägg

Sensommarsallad med rökt makrill och ägg

FISK OCH SKALDJUR, GLUTENFRITT avokado, ägg, barn i köket, buffémat, fisk, glutenfritt, haricots verts, laktosfritt, makrill, mat till många, matig sallad, picknick, rädisor, rökt fisk, rökt makrill, recept, senap, sommar, vardagsmat, vattenkrasse tärnad gurka
Makrill i foliepaket

Makrill i foliepaket

Bred ut ansjovis/äggröra på alla makrillfiléer och vik ihop folien till små paket. Blanda dem med smör, hackat ägg och dill
Stekt makrill med gräddkokt spenat och ägghalvor

Stekt makrill med gräddkokt spenat och ägghalvor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st makrill , hela 1 st salt 0 odefinierad smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat 1 st muskot , riven 0 odefinierad svartpeppar Till servering 1 st citron(er) 1 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 odefinierad ägg , halvor, kokta Köp receptet
Panerad makrill med broccolimos

Panerad makrill med broccolimos

Torka av dem med hushållspapper och doppa dem först uppvispat ägg och sedan mandelmjöl. Servera makrillen med moset och sallatsblad blandade med olivolja, vinäger och lite salt och peppar
Panerad makrill med broccolimos

Panerad makrill med broccolimos

Torka av dem med hushållspapper och doppa dem först uppvispat ägg och sedan mandelmjöl. 600 g makrillfiléer. 12 ägg. 1Servera makrillen med moset och sallatsblad blandade med olivolja, vinäger och lite salt och peppar
Stekt makrill med gräddkokt spenat och ägghalvor

Stekt makrill med gräddkokt spenat och ägghalvor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st makrill , hela 1 st salt 0 odefinierad smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat 1 st muskot , riven 0 odefinierad svartpeppar Till servering 1 st citron(er) 1 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 odefinierad ägg , halvor, kokta Köp receptet
Makrill i foliepaket

Makrill i foliepaket

100 g rumstempererat smör + 3 msk till fyllningen 2 msk hackad dill + 1 dl till fyllningen 2 msk hackad persilja 1 msk hackad dragon 3 msk finhackad purjolök 2 ägg 8 små makrillfiléer Flingsalt ¼ citron 8 ansjovisfiléer
Marinerad makrill med senapssås

Marinerad makrill med senapssås

Läggmakrillen i en form och häll över marinaden. Skala äggen och skär dem i klyftor. Rensa och filea makrillen
Inlagd stekt makrill

Inlagd stekt makrill

Låt lagen kallna och lägg sedan i makrillfiléerna. Vispa äggen. Detta är en rätt som min mamma Wera alltid gjorde när vi hade stekt makrill över