Rör hela tiden och lite i taget så att smeten inte blir för varm för snabbt. Muffins utan vetemjöl och mjölk (20 små eller 12 medelstora). 1 dl majsmjöl. 1 dl majsmjöl
Om du upplever att degen blir tunn tan du ha i lite extra nyponmjöl och eller majsmjöl. Blanda nu alla ingredienser i en bunke och häll sist i det varma vattnet
Blanda det vita majsmjölet med vatten och koka upp under omrörning. Tillsätt mjölk, brunt socker socker, choklad och kanel och sjud blandningen tills all choklad och socker har smällt
Bara bli varmt. 4 dl mjölk. 1 msk majsmjöl. 1) Häll upp mjölken och grädden i en kastrull skrapa i vaniljen från stången men tillsätt hela stången också. 3) Lyft ur stången efter uppkoket och låt mjölkblandningen stå till sig medan du vispar äggulorna. 4) Vispa äggulor, xylitol, potatismjöl och majsmjöl pösigt. 5) Häll över den uppkokade mjölkblandningen under vispning. 4 dl mjölk. 1 msk majsmjöl
Häll över kakan när den fortfarande är lite varm. 100 g mjölkfritt bakmargarin. 200 g laktosfri mjölk. 100 g majsmjöl. 50 g mjölkfritt bakmargarin. 2 ägg 100 g mjölkfritt bakmargarin. 200 g laktosfri mjölk. 100 g majsmjöl. 50 g mjölkfritt bakmargarin
Släng in lite björnbär och sötman från majsmjöl så får ni brunchens mästare, björnbärsmuffins. Bestäm själv om den ska vara varm eller kall, rosa stekt eller medium
Majsmjöl. För att snabba upp avsvalningsprocessen, se till att ha fruktpuré i frysta tärningar som du kan röra ner i den varma gröten så svalnar den snabbt
Blanda majsmjöl, polenta, mjöl, socker, bakpulver och salt. Jag gillar att äta mina alldeles varma med en klick salt smör på toppen och massor av lönnsirap ringlad över
½ dl majsmjöl. Häll i en kall stekpanna som ställs på en varm platta. Det är det enda köpebrödet som jag hittills har hittat som är naturligt glutenfritt och som samtidigt inte innehåller mjölk, ägg, soja, baljväxter, baljväxttillsatser eller konserveringsmedel