Jag åt korv och salsa tillsammans med grillad majskolv och avokado. Jag gillar ju inte korv, äter det max 1-2ggr per år och då en korv med hög kötthalt, men den här var helt ok åt minstone när den låg i en salsa med god het smak
3 små burkar majs eller 4 majskolvar. 3 små burkar majs eller 4 majskolvar ½ avokado. Inte den snyggaste bilden men här är några recept som jag skapade till en chakra meny på Mundekullas raw food festival för två år sedan
Grillade majskolvar med Lindalhs nya aioli det är super gott. Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Hursomhelst, hade jag haft mer tid på mig hade jag gjort mycket mer från grunden än igår men Daniel golfade hela dagen och jag jobbade hela dagen så det fick bli köpesalsa, köpeguacamole, köpeostsås och köperefried beans
Jag gjorde även en supergod salsa då jag hade färsk majs i kylen som jag kokade och lät svalna. Nu kommer ett par dagar sent inlägg om när Elin & Rickard var här och åt men bättre sent än aldrig och själva desserten kommer i ett egen inlägg senare för annars blir det så långt eftersom jag gjorde så många olika moment ifrån grunden
Jag piffade upp min choripan lite extra på grillfesten och serverade guacamole, indisk picklade rödlök, tomatsalsa, nachochips och grillade majskolvar bredvid