Grön sparris, zucchini, sticklök & majskolv, grönsaker som jag tycker blir väldigt goda på grillen. Högrev, fläskkarré, kotlett, nötinnanlår & 2 sorters korv valde jag att använda
Bland annat nybakade baugetter, grillade majskolvar och de grymma kambenen. Nästa gång ska jag prova att göra detsamma med högrev, som annars är ett ganska tråkigt grillkött
För att få den rätta barbequekänslan så grillade vi även majskolvar (som var förkokta) samt bakad potatis (dessa var micrade en kort stund före grillning) och till detta hade vi även coleslaw
Sedan lite majskolvar och sparris. Texasbiff är kärnan i högrevet, som skivas i rejäla skivor. När det var fint väder en lördag för två veckor sedan sa jag att det var den bästa dagen hittills och så kan det ha varit dittills
Majskolv. Högrev ger en mycket köttig smak och bringa motverkar att köttet uppfattas som torrt & är ett MYCKET bättre alternativ än den svenska köttfärsen
Sedan lite majskolvar och sparris. Texasbiff är kärnan i högrevet, som skivas i rejäla skivor. När det var fint väder en lördag för två veckor sedan sa jag att det var den bästa dagen hittills och så kan det ha varit dittills
Skär majskolven i tunna skivor. högrev eller grytbitar. Majskolven kan ersättas av 1 burk majskorn som bara behöver värmas i grytan mot slutet. 1 majskolv
Skär majskolven i tunna skivor. Majskolven kan ersättas av 1 burk majskorn som bara behöver värmas i grytan mot slutet. 600 g benfritt nötkött, t ex fransyska, högrev eller grytbitar. 1 majskolv