Rör ner de torra ingredienserna i äggsmeten och blanda även ner paprika, majs och ost. Majsbröd / Corn bread3½ dl polentagryn2½ dl vetemjöl0. 75 dl socker1 tsk bakpulver½ tsk salt3 dl mjölk2 ägg100 g smält smör1 dl finhackad röd paprika1 dl majskorn2 dl riven ost, vi använde VästerbottenostBlanda samman de torra ingredienserna i en skål
Blanda de torra ingredienserna till majsbrödet i en skål. Majsbröd. Blötlägg bönorna över natten. Har du bråttom kan du istället slå kokande vatten över dem
Toppa med finhackad persilja och servera med majsbröd och gräddfil. Strimla paprikan jalapeño. Stek köttfärs, sidfläsk, paprika, chili, jalapeño, lök, vitlök och låt svettas i några minuter
Finhacka paprika och majs. 5 st gul paprika. 1 tsk paprikapulver. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Blanda alla ingredienser utom ägget och osten till en deg
Kärna ur och skär paprikan i små tärningar och tillsätt den till den kryddiga röran. Vi rekommenderar att man gör chilin ena dagen och majsbrödstäcket andra dagen