Tillsätt citronskal, smulad jäst, oliver och timjan. 1 st citron. Lägg polentagrynen i en bunke. Tillsätt kokande vatten och rör om tills det blir en gröt
Smaka eventuellt av med lite citron för att syrabalansen. Majsbröden blir hela 12 stycken, men de går ju bra att frysa och bara plocka fram till hamburgare eller pulled pork. Till 12 majsbröd behövs. 1,5 dl majonäs (gärna hemlagad, finns HÄR men uteslut dillen) / 6 vitlöksklyftor / 1 dl hackad persilja / lite olja att fräsa i / ev lite citronsaft. 1,5 dl majonäs (gärna hemlagad, finns HÄR men uteslut dillen) / 6 vitlöksklyftor / 1 dl hackad persilja / lite olja att fräsa i / ev lite citronsaft
Var väl kanske inte sådär spot-on som man tänker sig traditionell söder-mat (obs, inte hipstersöder) då det fattades bland annat majsbröd där ett rostat surdegsbröd fick agera substitut
Om du varit på en reklambyråfest i The Big Apple så vet du att det serveras hinkvis med guacamole som gärna äts skedvis med lite majschips eller friterat majsbröd
Rivet skal av 1 stor citron. Koka upp vattnet och häll det över polentan. Rör om och låt svalna. Blanda alla ingredienser i en hushållsassistent och arbeta degen i ca 10 minuter
Eventuellt lite mera pepparrot och citron efter smak. Pressad citron. Blanda pepparot i creme fraiche, börja försiktigt med 1 msk, lite citron saft, nötter