Det fick duga med tomater, gurka, vitlök och buljong. Mixade med en vanlig mixerstav och tycker det var för mycket "skal" från både tomaterna och gurkan så jag bestämde mig för att sila soppan men sparade grönsaksköttet
När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Skär gurkan i stavar och halvera cocktailtomaterna. gurka. Sätt ugnen på 200 grader. Börja med att blanda alla ingredienser till vinegretten och ställ kallt
Här valde jag att tolka om älgfärsbiffarna till viltkryddad vegofärs, bytte ut den örtstuvade majrovan mot råriven majrova och en örtkräm gjord på havrefraiche och toppade det hela med lingon, stekta trattkantareller och tärnad gurka
Jordärtskocka med hummer, majrova och picklad vintersallad. Pepparrotsgurka. Inkokt snöbolls majrova. Skrubba majrovan med stålboll och skiva tunt på skärmaskin, lägg i högar om 10 i vac påsar. 16 kuber pepparrotspicklad gurka. Skrapa av pepparroten och skär gurkan i jämna och fina 1/2 cm kuber
Nä, det var vitkål (mycket mer näring, och mer mättsamt) och majrova i, och såklart tomat och gurka. Macka (Morotsmättare) med leverpastej Sport och smörgåsgurkaNaturell yoghurt med en halv kiwi, några Pauluns dinkelflingor, mandlar och valnötter, solrosfrön, hallon och pumpakärnor