Artusis majonäs har kraftig smak och passar utmärkt till fisk och skaldjur. När jag skriver det här har vi precis ätit en helt ljuvlig räksallad på nypillade räkor, frisésallad och Artusis majonäs
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Häromdagen när jag gjorde tomaterna i ugn så gjorde jag även egen majonäs samt saffransaioli med rostad vitlök och örter som jag hade till min lunch/middag och här kommer recepten på det
En riktigt, riktigt god majonäs att doppa,dippa i. )Passar utmärkt till de ugnsrostade grönsakerna som jag presenterar på Ni glömmer väl inte att kolla den sidan
Som ex majonäs. 56 kilos majonäs. 56 kilos majonäs. Ibland är det helt klart så mycket enklare att köpa något färdigt men i detta fall är det faktiskt både enklare och godare att göra den själv
Ofta blir det en mix av crème fraîche och majonäs med någon form av smaksättning. Just nu försöker jag under vardagarna att hålla nere på mejeriprodukterna (inga förbud med hålla nere) och då blir basen för de kalla såserna och rörorna majonäs
Häromdagen lärde min mamma mig att göra egen majonäs. )Hemmagjord majonäs är ytterligare en anrättning att lägga till högen av alla dessa saker som vi fått lära oss att man ska köpa i affären, men som i själva verket går jättebra att göra själv
Vi toppar med härliga tillbehör och självklar en maffig majonäs därtill. Valfria tillbehör såsom Cheddarost, sallad, tomat, lök, saltgurka och en god majonäs