Skär skinkan och ost i strimlor eller tärningar. Jag har bytt ut baconet mot extra rökt skinka, grädden mot mellanmjölk och valt ta magrare ost (17 %). 140 g skinka, 125 g ost 17%, 2 ägg, 2 1/2 dl mellanmjölk, 1 krm salt, 1 krm paprika, några tag med pepparkvarnen. 125 g ost
Bre över ketchup och senap över varje bit och lägg en ostskiva på. Mia 644 kcal/port med pasta 270 kcal/port utan pasta 4 portioner 500 g må gott lättkorv 2 st tomater 2 msk ketchup 2 msk senap 8 skivor ost max 17% Skär falukorven i 8 tjocka skivor. 8 skivor ost
Köttfärslimpa fick det bli, med ost och grönkålsfyllning. Ta sedan fram en liten stekpanna och stek upp grönkålen med buljong och paprikapulver, tillsätt därefter riven gratäng ost och blanda runt väl
Lägg i riven ost och ta bort från värmen, rör om lite då och då tills osten har smält. 500 g färska champinjoner, 2 msk rapsolja, 2 paket bacon, 3 msk vetemjöl, ca 4 dl mellanmjölk, 3 dl smakrik ost (17%) + 50 g riven ost till garneringen, salt, peppar. Strö över med riven ost och gratinera i 250 grader i cirka 5-10 minuter eller tills de har fått fin färg och är genomvarma. 3 dl smakrik ost. 50 g riven ost till garnering
Under tiden så rör du ut philadelphiaosten i en del av tomatsoppan. Denna måltid kostar 8 propoints per portion och receptet är till fyra tallrikar soppa. kyckling & bacon eller ricotta & spenat), 5 dl grönsaksbuljong, 100 g philadelphiaost salladslök/svartpeppar, 5 dl Kelda tomatsoppa, 1/2 dl strimlad purjolök eller salladslök, 1/2 röd paprika, svartpeppar Gör så här. 100 g philadelphiaost
Koka upp mjölk, mjukost och fond. 100 g mjukost (10%). 25 g riven ost (mager). Strö över riven ost och gratinera i 225 grader i ca 15 min, eller tills den fått en fin yta. 100 g mjukost. 25 g riven ost
kost och hälsa . Strö över lite riven ost (mager 17%). Pastagratäng och kampen med Viktväktarna. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren