Passar särskilt bra att servera till kyckling, rökt eller stekt fisk, till kassler eller skinka. Pröva någon gång att servera den med en stark ostsåsochrostad mandel
Smaka av såsen med kajennpeppar och svartpeppar. Dela med dig av inlägget. Lägg den skivade potatisen som ett lock över kycklingenoch strö över ostenoch söndersmulad sour cream& onion
Stimla kycklingenoch paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.