Här kommer ett recept på goda chokladcupcakes med mycket smak. ChokladcupcakesGer 12-15 medelstora cupcakes3 ägg2,5 dl socker1 tsk vaniljsocker50 g smör1 dl gräddfil2 msk kallt kaffe3,5 dl vetemjöl2 tsk bakpulver4 msk kakaopulver1 nypa salt100 g mörk choklad, 70% kakaoSätt ugnen på 175 grader
De här cupcakesen är mitt senaste bidrag till min och jobbtjejernas "Cake Club". Jag har varit sugen på att göra dem i nästan ett år och äntligen blev det av
Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Chokladcupcakes som ja fyllde med chokladsås och toppade med choklad philidelphia frosting
Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad( i en skål över. Dessa syndigt goda chokladcupcakes fyllda med nutella och toppade med chokladfrosting passar perfekt för den chokladsugna
Smält den mörka chokladen i ett vattenbad och blanda sedan ner den i smeten. Idag har jag bakat farligt goda minichokladcupcakes med en chokladfrosting med smak av dulce de leche
Smält smöret försiktigt tillsammans med den mörka chokladen (det går bra att göra detta i micron). För de som missat mina smarriga chokladmuffins (som jag kallar Chokladmuffins á la Marja), vill jag göra detta inlägg
Smält den mörka chokladen över ett vattenbad och häll den i en spritspåse. CUPCAKES OCH FROSTING. Använd 12 st färdiga muffins eller baka en sats cupcakes, se grundrecept
70 g mörka chokladknappar. 70 g mörka chokladknappar. Det här bakverket är en av mina favoriter. Kombon choklad, citron och lakrits är så fantastiskt gott
Trodde att barnen skulle tycka att det var för mycket "vuxensmak" med den mörka chokladen, men de mumsade i sig sina cuppisar med god aptit och lämnade inte en smula kvar