Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa ihop. Tillsätt långsamt mjölken i mjölblandningen och vispa tills alla ingredienser har
Den här veckan har jag och Amanda höstlov och första dagen kunde inte ha börjat bättre. Vispa smör och socker pösigt och rör sedan ner ett ägg i sänder med en slickepott
Hacka chokladen och vispa ner den i smeten. Ta ut och låt svalna. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en skål och vispa med elvisp i ca 2-3 minuter
Snabbt hade jag bestämt mig för att jag ville testa något liknande och efter ett tag stod det ett gäng chokladcupcakes med kolafrosting och ja, just toffee crunch framför mig
Mint och choklad i en duett med ett gästspel av päron. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner det tillsammans med päronsaften i äggsmeten
Detta receptet hittade jag i tidningen "Lantliv" och det är inte så tokigt alls. I receptet står det dessutom att smeten ska vila i kylen över natten och bakas ut dagen efter, vilket kan vara praktiskt ibland
Vispa smöret och sockret poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och rör lite mellan. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner växelvis med gräddmjölken i smeten
Allt med den här cupcaken låter som en dröm från början till slut, och vet ni vad. Jag har ätit många chokladcupcakes i mina dagar men det här är verkligen en av de godaste
En per person räckte gott och väl. De är relativt söta och därför tänker jag, nästa gång, ersätta smörkrämen med något mindre sött och friskt, t ex hallon
Om man är sugen på något gott och som går fort att baka så kan man ju alltid baka chokladcupcakes. Har endast doftljus med Tonkaböna och dessa doftar underbart hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.