Mörk ciabatta recept

Rostad ciabatta

Rostad ciabatta

mörk malt eller bakvört. fördeg. Blanda allt till en trögflytande smet. Låt stå i rumstemperatur i minst 12 timmar
17. mai med Ciabatta over natta

17. mai med Ciabatta over natta

Nästa gång tänker jag att jag ska lägga upp frukten efter färg från ljus till mörk – ananas, apelsin, grape, blodapelsin, i en cool ombreeffekt
Panzanella (brödsallad)

Panzanella (brödsallad)

ljus eller mörk balsamvinäger. Perfekt när man har baguette/ciabatta/franskbröd som börjar bli torrt. En sallad med stora brödkrutonger
Baka med kyla

Baka med kyla

För receptet Ciabatta gäller andra regler, läs receptet noggrant. Ciabatta i långpanna. 200 g Mörkt muscovadosocker eller annat råsocker. 30 g Mörk sirap. 200 g Mörkt muscovadosocker eller annat råsocker. 30 g Mörk sirap
Födelsedag och caesarsallad!

Födelsedag och caesarsallad!

1 romansallad300 g körsbärstomater0,5 rödlök2 små avokados1 paket bacon1 grillad kyckling1 liten mörkciabatta (ca 100 g)parmesanost att hyvla överCaesardressing

River Café Cookbook – The Italian Kitchen 5

Tillsätt en mörkare Grappa av Merlotdruvor, uppskattningsvis en deciliter eller mer(. Bruschetta med färsk frukt Använd ett gott lantbröd som ciabatta eller ett bröd pugliese