Och det såg så jäkla gott ut, att jag var tvungen att göra en här hemma några dagar senare. Receptet på kycklingmarinaden har jag fått av Vickan och dressingen är från Taste by Louise, men jag har gjort om den så den ska passa mig
Födelsedagen firades lite i förväg i söndags då jag bjöd en kär vän på denna grymt goda kaka. en sockerkaka smaksatt med mitt favorit-Earl Grey (från Pekoe, du hittar det här) och toppad med härligt sötsyrlig citronfrosting
Födelsedagsgrisen gav godkänt vilket ju så klart var huvudsaken. Kalas med farmor, farfar och mormor kräver ju tårta och sonen tyckte att jag skulle göra någon god
Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firade min födelsedag igår blir det antagligen inte mycket mer firande idag
Jag har gjort en ”Anna” och bakat fröbröd och förberett goda mackor till mig och Malin på planet. Det enda typ ätbara är deras tapastallrik och den tycker jag sådär om
Jag gör alltid extra sås och krutonger för annars finns det liksom inget kvar till själva måltiden. R och jag provade i veckan en ny variant som vi gillade skarp
Här kommer ett recept som är enkelt, lätt att förberedda och är supergott. Oftast lägger jag kycklingen i lite marinad, så som med lite olja, soja, vitlöksklyfta, salt, peppar, paprikakrydda och lite örtkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.