Fredag. Grattis till semestern alla som går på ledighet idag. Själv har jag njutit på i en vecka och är så grymt glad att jag bestämde mig för att ta ut 5 veckor ledigt i sommar
Pizzadeg. Smula jästen i en skål. Tillsätt vatten, 37°, och rör om tills jästen lösts upp. Blanda i salt, olja och mjöl och arbeta degen väl med maskin i minst 5 minuter, degen ska vara lite kladdig
För att fly lite ifrån hela tävlingshetsen så var jag, min bror och några av hans bästa vänner (sjukt fina människor) ute och käkade lyxpizza förra söndagen
Hej. Det här är ett väldigt viktigt recept i min värld. Jag vet att det kanske låter lite löjligt, men för mig har möjligheten att göra egna, hemmagjorda julköttbullar verkligen varit en sjukt viktig del i att kunna leva ett fullvärdigt liv som vegetarian
Hej. Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
På menyn stod vad jag brukar benämna som ”lyxpizza”, vilket till skillnad från den vanliga pizzan bakas med extra mycket kärlek och smarriga pålägg och osar så mycket Italien att vardagsrummet börjar lukta Colosseum
Fredagsmys i soffan och lyxpizza står på menyn ikväll. Bara 1 vecka kvar och jobba sen börjar äntligen min semester och då ska det bli kanon väder för det har jag beställt