Pocherade ägg. Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i ättika och salt. Knäck ett ägg i taget i en kopp. Rör runt i vattnet så det blir en virvel och häll i ägget, hjälp eventuellt till med en sked så ägget håller ihop
1. Pocherade ägg. Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i ättika och salt. Knäck ett ägg i taget i en kopp. 2. Rör runt i vattnet så det blir en virvel och häll i ägget, hjälp eventuellt till med en sked så ägget håller ihop
Det blev en härlig "lyxiglaxmacka" på strandhuset, jättegott. Man ska inte alltid tro på väderprognosen, igår blev det ju till och med lite sol trots stora regnmoln på kartan
Lyxigt nog blev vi servade med allt för att göra oss goda matiga mackor. Min goda laxmacka. Vi började hela tipi-bygget med ett besök på Citygross där det köptes in bambupinnar & hampasnöre