Det är festligt och gott och känns lite lyxigt. Kombinationen med pasta var inte dum, och jag gjorde helt enkelt lite mindre av allt och serverade det som en liten förrätt
Enkelt, snabbt och lyxigt. Den enda ändringen jag gjorde var att ha i kräftstjärtar för att göra det lite matigare och göra dubbel sats, eftersom ursprungsreceptet var en förrätt
Då jag var borta mestadelen av dagen, och då den första bröllopsdagen (nästan) alltid infinner sig på en söndag så satsade vi på en riktigt god, lyxig och (för oss) lite mer avancerad trerätters hemmamiddag
Med några fina pilgrimsmusslor, som redan var rensade, och lite tålamod med två dagars surdegsväntan, gjorde jag en god och lite extra lyxig lunch till oss i stugan idag
En liten lyxigförrätt för att vi ska hitta ljuset igen. Eftersom vi har arbete i "syrummet" framför oss denna söndag så blir det förrätten idag och resten senare
Tina musslorna och torka av dem med hushållspapper. Servera med mangosalsa - Länk. 16 pilgrimsmusslor. Blanda olja, korianderblad, citrussafter, skivad ingefära och vitlök samt finskuren chili
Det här är en underbar förrätt att bjuda vänner på - slank och god och för att inte tala om lyxig. 2-3 pilgrimsmusslor per person. 2-3 pilgrimsmusslor per person