3 skivor parmaskinka/luftorkadskinka. Lägg ut skinkan lägg 1 msk philadelphiaost på varje rulla ihop förvara i kylen. 3 skivor parmaskinka/luftorkadskinka
Jag valde att göra det på fioccon, den lilla skinkan, medan jag lät culatellon vara utan kryddor. Skinkorna har saltats i 21 dagar och det har blivit dags att lufttorka dom
Förrätten var en ädelostpaj ed lufttorkad skinka. Ädelostpaj med spenat och lufttorkad skinka. Dekorera med lufttorkad skinka och cocktailtomater samt färsk krydda och ett gott vin till
Linda om luftorkadskinka runt tre-fyra sparrissar. 500 g tagliatelle3 dl bladpersilja3 dl basilika5 dl matlagningsgrädde2 vitlöksklyftor1 msk pressad citron1 msk kycklingfond500 g jordärtskockor500 g champinjoner6 msk smör500 g sparris200 g lufttorkad skinkasaltpepparKoka pastan
Lägg ut två av bröden på en skärbräda och varva skivad mozzarella och skinka ovanpå. 2 burkar majskorn (á 340 g)4 msk olivoljaen stor nypa gourmetsaltsvartpeppar från kvarn1 l vatten2 hönsbuljongtärning2 dl lätt-crème fraîche4 tsk tacokrydda4 stora tortillabröd300 g mozzarella, helst den fastare typen för pizza1 pkt luftorkadskinka (80 g)1 kruka koriander, eller basilika½mild röd chilifruktsvartpeppar från kvarnolivolja till stekning1
Lägg ut två av bröden på en skärbräda och varva skivad mozzarella och skinka ovanpå. Mexikansk majssoppa med quesadillas2 burkar majskorn (á 340 g)4 msk olivoljaen stor nypa gourmetsaltsvartpeppar från kvarn1 l vatten2 hönsbuljongtärning2 dl lätt-crème fraîche4 tsk tacokrydda4 stora tortillabröd300 g mozzarella, helst den fastare typen för pizza1 pkt luftorkadskinka (80 g)1 kruka koriander, eller basilika½mild röd chilifruktsvartpeppar från kvarnolivolja till stekning1