Linfröscones recept

Linfröscones med havregryn

Linfröscones med havregryn

Jag har läst om så många som äter scones till frukost så imorse var jag tvungen att testa. Sconesen blev väldigt goda och det blev en härlig smak med linfrönen i
Helgfrukost med linfröscones

Helgfrukost med linfröscones

Linfröscones, 4 personer3 dl vetemjöl special0,75 dl grahamsmjöl0,25 dl vetegroddar4 tsk hela linfrö + 1 tsk till garnering0,5 tsk salt2 tsk bakpulver50 g smör1,5 dl mjölkBlanda alla torra ingredienser. Linfröscones, 4 personer
Nötscones med fiberhavregryn

Nötscones med fiberhavregryn

Andra scones jag bloggat om är kruskakliscones, linfröscones och bananscones med vetegroddar. Andra scones jag bloggat om är kruskakliscones, linfröscones och bananscones med vetegroddar
Nyårsdagen & Linfröscones

Nyårsdagen & Linfröscones

Nytt år och inga nyårslöften, har aldrig det utan brukar ha lite små mål som jag gärna vill uppnå under det nya året
Nyårsdagen & Linfröscones

Nyårsdagen & Linfröscones

Nytt år och inga nyårslöften, har aldrig det utan brukar ha lite små mål som jag gärna vill uppnå under det nya året
Skön söndagsfrukost med scones

Skön söndagsfrukost med scones

Andra scones jag bloggat om är linfröscones. I söndags provade jag baka scones på bakstenarna jag fick i födelsedagspresent

Linfröscones

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt olja och mjölk. Arbeta snabbt ihop till en deg, dela degen i fyra delar

Heinz linfröscones

Blanda alla torra varor först. Ha sedan i ägget och sist vattnet. , Låt allt stå och dra i ca 20 min. Gör sedan ca 10 platta bullar på en plåt med bakpapper