Men det tänkte vi inte på när vi mumsade i oss de här, varma, saftiga som de då var.Andra scones jag bloggat om är kruskakliscones, linfröscones och bananscones med vetegroddar.Nötscones med fiberhavregryn, 8 bullar
Lättströ/stevia/sukrin (beroende på vad man använder då vissa sötningsmedel är betydligt sötare än andra och för stor mängd kan ge konstig smak - smaka av
Frallor med havregryn och frön. Täck bunken med bakhandduk och låt degen jäsa i ca. Pensla frallorna med uppvispat ägg och strö över lite flingsalt och sesamfrön
Blanda havregryn med mandelmjöl, kokosmjöl, stevia strö och vaniljpulver. När kakorna kallnat smälter du cirka 70 gram choklad tillsammans med 1 tsk kokosolja. 1 dl havregryn (jag använder fiberhavregryn)
Äppelpaj med kokossocker och mandelmjöl. Pudra på rikligt med kanel. Finfördela med händerna tills alla klumpar av smör försvunnit och smula sedan degen över äpplena
både gott och nyttigt tillsammans med Kesellan. 1,5 dl fiberhavregryn. 0,5 dl dinkelflingor, krossa lätt med handen. 50 gr smör, smält (vill man inte ha smör går det utmärkt med 2 msk rapsolja istället). gärna med en klick Kesella (1 %) med lite vaniljpulver i och toppa med bär, mums. 1,5 dl fiberhavregryn. 0,5 dl dinkelflingor, krossa lätt med handen. 50 gr smör, smält (vill man inte ha smör går det utmärkt med 2 msk rapsolja istället)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.