Koka ihop vatten, linfrön, 4-kross och havregryn i en kastrull ca 5 minuter. Rör ner mjölk och fil, och låt gröten bli fingervarm (37 grader). 1 dl linfrön (hela). 2 dl mjölk
Blanda skrädmjöl, fiberhusk och krossade linfrön. 2 msk krossade linfrön. 2 msk krossade linfrön. Frukostvåffla på skrädmjöl med kokosgrädde och chia-/hallonsyltVåfflor brukar inte normalt sammankopplas med hälsosam mat, men det här är ett riktigt bra alternativt som både uppskattas av kroppen och av smaklökarna
Börja med att göra linfrö-ägget. Vete, socker och mjölk är uteslutet sedan tidigare, men nu vill jag även äta ägg-fritt eftersom jag jobbar på att få bort ett virus i kroppen som legat och "lurat" i flera decennier
1/2 dl mjölk. 1/2 dl linfrön/solrosfrön/pumpafrön. 1/2 dl mjölk. 1/2 dl linfrön/solrosfrön/pumpafrön. Imorse fixade jag ihop ett bröd som man gräddar i micron, det tar ca 5 minuter att slänga ihop och smakar precis som "vanligt" bröd