asti mousserande vin. 1 flaska mousserande vittvin, med eller utan alkohol. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin. 2 cl Limoncello. 20 cl torrt mousserande vin. 1 flaska mousserande vittvin, med eller utan alkohol. 2 cl Limoncello. 20 cl torrt mousserande vin
Därför blev vi smått överlyckliga när vi hittade ett tips på en marängsviss med limoncello, så in i vassen gott och så snabb att fixa till att den står på bordet innan dina gäster har hunnit säga Ciao
Vi drack vittvin alternativt rosé till maten och de passade båda mycket bra till maten. Vill man servera ett rött vin till ska det nog inte vara allt för kraftigt
Sila skyn från kycklingen, tillsätt mer vin vid behov, häll på grädden och limoncellon och smaka av med en buljongtärning, salt, vitpeppar och reda av med maizena utrört i vittvin
Glass med maräng och Limoncello. Vispa vitorna till vitt och fluffigt, fortsätt vispa och tillsätt sockret lite i taget så att du får en blank marängsmet, sikta ned florsockret och blanda, blanda sist i rosströsslet och sen några droppar karamellfärg, försiktigt så att det blir en bra ljusrosa ton på marängen
1 glas vatten 2 glas vitt mullbärste yoghurt / laktosfri 1 msk hjortron linfrön kanel solrosfrön. 1 glas vatten 125 g lammkorv 55 g bönor 125 gkörsbärstomater olivolja vittvinsvinäger chili rosmarin. 3 glas vatten 1 glas champagne 1 glas vittvin 1 glas limoncello broccolisoppa pilgrimsmusslor potatis abborre sallad portabello grädde citrongräddglass 15 g choklad. 2 glas vitt mullbärs te - 16. 2 glas vitt mullbärste yoghurt. 125 gkörsbärstomater olivolja vittvinsvinäger chili rosmarin. 1 glas vittvin. 1 glas limoncello broccolisoppa pilgrimsmusslor potatis abborre sallad portabello grädde citrongräddglass