Levergryta kalvlever recept

Levergryta

Levergryta

Kalvlevergryta är något jag längtar efter. Svårt att få tag på just kalvlever eller ungnötslever i Singapore, så självklart måste jag äta detta i Sverige
Levergryta med kapris och syltlök

Levergryta med kapris och syltlök

Kan ju vara att jag köpte något annat än kalvlever när jag åt senast. Ingredienser400 gr kalvlever1 paket ekologisk bacon eller motsvarande mängd rökt sidfläsk5 st skogschampinjoner1 gul lök0. 400 gr kalvlever
Levergryta

Levergryta

Går för all del att byta ut levern till kalvlever och svampen mot champinjoner eller trattkantareller

Levergryta

(Kapris och äppelklyftor kan också få plas i grytan ) Servera levergrytan tillsammans med ett gott potatismos eller råris

Levergryta

Servera levergrytan tillsammans med ett gott potatismos, ris eller råris. 250 g kalvlever eller ungnötslever

Min goda levergryta

300 g ungnöt- eller kalvlever. 300 g ungnöt- eller kalvlever. MIN GODA LEVERGRYTA. 4 personer. 150 g rökt sidfläsk eller bacon