Jo, genom att ta bort vissa livsmedel som belastar levern såsom gluten, mjölkprodukter, ägg, fläsk, rapsolja, majs, konstgjorda tillsatsämnen och socker
Ni som lever med samma problem som jag, dvs missbrukar mat & godsaker vet att viktväkteriet är det enda sättet att hålla det under kontroll, men ni vet också att man ibland faller dit, det går säkert att jämföra med andra typer av missbruk
Långt ifrån alla uppskattar lever, men jag gör det verkligen. Dessutom kokade jag röda och gula betor (Röda betor ska alltid kokas för sig) som blandades med stekt, rökt fläsk, kapris, rödvinsvinäger och olivolja
se kan Du läsa mer om bra mat som kan hjälpa att påverka hur länge man lever. Ingen bacon eller fläsk till, så var köket hade fått ihop den av Livsmedelsverkets rekommenderade mängden protein i den maten, har jag svårt att förstå
Andra struntar helt i att gifta sig, men lever lyckliga ändå. Rökt sidfläsk är inte en sådan sak. Även om det vore önskvärt att ibland inte ta saker på så stort allvar, så skulle jag aldrig förringa vikten av en rejäl bit rökt sidfläsk
Bryn det tärnade fläsket i sitt eget fett i en liten kastrull. Putsa och skär levern i skivor. Stek levern ett par minuter på var sida, krydda med salt och peppar
Putsa levern fri från senor och hinnor. Finhacka fläsk och svamp. Finhacka levern. Lägg över färsen i en bunke och blanda försiktigt i lever och svampfräs