Lägg ett salladsblad på varje brödskiva. Forma laxröran till bollar och lägg en på varje brödskiva. Vispa crème fraiche tills den blir fast och lägg en klick på laxen
Naturligtvis fanns det curry- och citronsill på bordet och också lite matjes som synes på bilden. Jag stansade ut fina former med hjälp av ett pepparkaksmått i Malaxlimpa jag använde istället för rågbrödet
Och - här äter man gärna laxtartar. Så jag skapade en liten gravlaxtoast på PRIMAs fina rågbröd. Jag ska servera kombinationerna på ett event för den nya matmässan Cruch, en mässa för möten mellan olika typer av mat och vin, av hög kvalitet
Fördela tartarblandningen i småklickar på varje bit och garnera med en liten dillkvist. Skär brödet i mindre bitar, cirka 5x5 centimeter, och bred på lite färskost
Lägg ett salladsblad på varje brödskiva. Forma laxröran till bollar och lägg en på varje brödskiva. Vispa crème fraiche tills den blir fast och lägg en klick på laxen