Det blev lite knapert för mig och mamma som ändå åt med en stor laxsås till. Tärna paprikan. När laxen nästan är genomstekt, fräs med paprika och pressad vitlök
i en krämig laxsås. Var lite sugen på att testa en ny version av laxpasta och det som landade i vagnen i affären var färska laxfilèer, paprika i olika färger, purjolök, creme fraiche och philadelphiaost i smaken rostad paprika
Vid servering lägger man upp pastan på ett varmt fat och häller den varma laxsåsen över. Rensa och skär paprikan i stora bitar, aubergine och squash i lite mindre bitar
paprika. Stek laxen med lite salt och peppra en aning på slutet. Smula ner hela färskosten inkl. pulversåsen med 5dl vatten och 2,5 dl grädde och resten av ingredienserna i en kastrull förutom lime
Vid servering lägger man upp pastan på ett varmt fat och häller den varma laxsåsen över. Rensa och skär paprikan i stora bitar, aubergine och squash i lite mindre bitar