Pindjur är en naturlig sås gjord på grillad Paprika, Aubergine, Tomat, Lök och Vitlök. Lax i micro med Ost och Grönsaksröra 2 Laxkotletter à 150 gr 50 gr Färskost, Beyaz Peynir 2 msk Pindjur Havssalt och nymald Vitpeppar Skär en skåra i laxskivorna, vik ut lite och krydda med salt och peppar
2 st laxkotletter. 1 st röd paprika. 1 st grön paprika. Skala potatis och morot. Kärna ur paprikorna. Skär potatis och grönsaker i grova bitar och lägg dem på ett ugnssäkert fat
Fräs chili, paprika, lök och vitlök i lite olja. Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 st laxkotletter. 1 st röd paprika , tärnad
Rillettepastej med grekisk salladLaxkotlett med murklor och rödvinssåsKiwiflanEftersom vi visste att en an våra vänner avskyr allt som liknar paté byttes förrätten ut mot en carpaccio på bresaola med chèvre-crème, inlagd paprika och kapris
Fräs chili, paprika, lök och vitlök i lite olja. Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 laxkotletter. 1 röd paprika
Lägg folie på en grill eller på ungsgallret placera mitt i ugnen sätt på högsta värme blanda senap och färskpressad citron pensla laxkotletterna och täck med plastfolie lägg i kylen ca 10 min rosta paprikan på grillen och hacka den sedan i en matberedare häll på yoghurt creme fraiche torkad dragon chilipeppar och salt se till att det blandas väl lägg laxen på folien i den förvärmda ugnen och grilla dem 3min på vardera sidan servera laxen och såsen till kokt potatis och en sallad 4 laxkotletter a`150 g. 1 röd paprika
Servera den röda paprika såsen till de grillade laxkotletterna. Kör dem i matberedaren tillsammans med paprikakött, vinäger, basilika, salt och peppar till en slät blandning