Olivolja, salt, 2 st pak choy, zucchini i skivor i den mängd man vill ha, 800 g laxfilé (om man vill ha 200 g var), 1 msk honung, 1-2 tsk riven ingefära, 1/2 hackad röd chilifrukt, 1 lime saft o tunna skivor, 2 msk sesamfrön. Sätt ugn på 175 grader. Blanda honung, ingefära, chili och saft från 1 lime. Låt stå i ugn i ca 15 min. 1/2 hackad röd chilifrukt
Strö lite torkad chili över, det ser både fint ut och smakar lite mera. Citronmarinerad hel laxfilé1 sida färsk laxfilé (beräkna ca 150-200 g per person)1 st citronchiliflakessalt och pepparSätt ugnen på 150 grader. Sätt in laxen i ugnen med en termometer i och låt filén stekas tills den har en kärntemperatur på 48 grader
Lägg laxfilén i en ugnsfast form och salta ovanpå. 14 bitar laxfilé 0,5 tsk salt 50 g smör 0,5 dl ströbröd 2 dl grovhackade cashewnötter 0,5 tsk sambal oelek 1 st vitlöksklyfta 1 st limeSätt ugnen på 220 grader. Stek i ugnen i 20–30 minuter
Blanda senap, honung, vitlök, citron och chili, bred ut över laxen. Kontrollera laxen mot slutet, den ska dela sig lätt när man känner med en gaffel och få en gyllene yta så ge den en snabb skjuts genom att flytta upp den en fals i ugnen och öka värmen till grill om det behövs
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form och krydda med salt och peppar efter smak. Blanda ihop creme fraiche, vatten och sweet chilisås och häll över laxen
Toppa med tunna limeklyftor, lite koriander och gärna lite röd skivad chili. 1 dl sweet chilisås. 2 krm chiliflakes. Sätt ugnen på 150 gr. Pensla laxen med glazen och sätt in i ugnen i ca 25 minuter tills innertemperaturen är ca 48-50 grader. 1 dl sweet chilisås. 2 krm chiliflakes
Lägg laxen i ugnsfast form. När de är krispiga och färdiga slå över sweet chili sås och vänd runt. ugn 255 grader. ca 1 dl Thai sweet chilisås. Ställ in i ugnen i ca 15min. 4 portioner ugn 255 grader. 3 morötter ca 1 dl Thai sweet chilisås
Strö över lite salt, chili och krossade dillfrön. chiliflakes. Sätt ugnen på 150 grader och bred lite smör i en form. Baka i ugnen tills laxen når ca 50 grader innertemperatur, det tar ungefär 15-20 minuter. Lax600 g laxfilé salt chiliflakes dillfrön 25 g smör