Här kommer ett recept på den absolut enklaste fiskgratängen som någonsin har tillverkats i detta köket, frågan är väl om det kan bli enklare utan att fuska med halvfabrikat (något som även vi gör ibland)
en asiatisk cheviche med citrusdressing som går att förbereda ett par timmar innan kalaset. Blanda alltsammans med finriven färsk ingefära utan att röra runt för mycket
Alla har vi väl säkert någonting vi samlar på, vissa fyller album med frimärken, någon fyller skåpen med äggkoppar och andra lägger beslag på falla ölunderlägg de kan få tag på
Servera med hasselbackspotatis och sallad. Blanda creme fraiche, sambal oelek , västerbottenost och fyra pepparsorter, Grovsmula ner fetaosten i blandningen
Eller när jag tänker efter så fanns nog inte fisk med på den ursprungliga listan. Om jag dessutom får en hink skalade räkor med mig hem, så är det ju ännu lite bättre
Portionsbitar av laxfilé blir så vansinnigt goda att panera medvästerbottenost och servera med en romsås, en av våra absoluta favoriter och hur lätt som helst att laga till
Finhacka laxen och blanda ner med den rivna Västerbottenosten. Ikväll hade vi förmånen att ha två av barnen hemma och festade till med lite extra god mat