Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Olivolja. Lägg sedan upp laxfiléerna på rök galler och krydda med citronsalt, svartpeppar, vitlökspulver, dill och gräslök
Avsluta med att ringla över lite olivolja, nypressad citronsaft och lite nymalen svartpeppar. Skär laxfilén i portionsbitar och skär ett snitt på längden i varje filé
Pressa lite lime och ringla ev över olivolja och krydda med salt och svartpeppar. Det här är en lätt fräsch lunch som jag såg Monika Ahlberg laga på tv för ett par år sedan
olivolja. olivolja. 4-6 st laxfiléer. Salta och peppra laxfiléerna, sätt ugnen på 225°C. Stek laxfiléerna i ugnen cirka 15 minuter, var noga med att kolla att den är genomstekt, jag brukar ta ut efter redan 10 minuter för att inte riskera att laxen blir för torr. 4-6 st laxfiléer
Gör i ordning laxen genom att strö citronpeppar på laxens båda sidor och pensla på lite olivolja. Hacka därefter broccolin i mindre bitar och blanda med det färdigkokta riset och lite olivolja