Laxfilé mozzarella recept

Fylld laxfilé med varm bönsallad

Riv mozzarellan grovt och blanda med crème fraiche, hackade soltorkade tomater och basilika. Skär ett snitt i mitten på varje laxbit så att det bildas en ficka
Laxfilé med pistagenötter

Laxfilé med pistagenötter

skivad tomat, mozzarella, färsk basilika, örtsalt, malen svartpeppar och olivolja. 4 laxfilébitar. 4 laxfilébitar
Pesto- och mozzarellagratinerad laxfilé

Pesto- och mozzarellagratinerad laxfilé

laxfilégrönpestomozzarellasvartpeppar, saltLägg laxen i en långpanna och smeta på pesto. Gillar du detta så kanske du gillar Dill-och mayonnaisegratinerad laxfilé
Lax i ugn med mozzarella och basilika

Lax i ugn med mozzarella och basilika

500 gram laxfilé. 1 mozzarellaost i lag. 40 gram smör. 1 klyfta vitlök. 1,5 krm salt. 1 krm svartpeppar. 12 cocktailtomater
Italiensk buffé

Italiensk buffé

Blanda strax före servering i mozzarella i bitar ( snyggast att dela med händerna), hackad färsk timjan och eventuellt strimlad skinka
Leilas italienska laxpaket

Leilas italienska laxpaket

Dela laxen i stora bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över arken. 400 g laxfilé. 12 pkt [250 g] mozzarellaost, gärna färsk buffel. 1400 g laxfilé 2 pkt [250 g] mozzarellaost, gärna färsk buffel 2 st askar körsbärstomater 1 kruka basilika 100 g skivad salami flingsalt svartpeppar från kvarnLägg ut fyra stora folieark på bänken, cirka 50x40 cm
Krämig laxlasagne med spenat

Krämig laxlasagne med spenat

500 g laxfilé. 1 dl Arla Köket® riven ost mozzarella. Sätt ugnen på 175°. Skär laxen i ca 1 cm tjocka skivor
Laxfiléer fyllda med oströra

Laxfiléer fyllda med oströra

Skär fickor på sidorna i laxfiléerna och fyll med oströran. 4-6 portionsbitar laxfilé. 1,5 dl riven mozzarella i påse. 4-6 portionsbitar laxfilé. 1,5 dl riven mozzarella i påse
Mozzarellafylld lax

Mozzarellafylld lax

Ta bort skinnet från laxfilén. Blanda hackade tomater, hackad purjo, hackad basilika och smulad mozzarella
Pestobakad lax med ugnsbakade rotfrukter

Pestobakad lax med ugnsbakade rotfrukter

laxfilé. Ibland smular vi fetaost eller skivar mozzarella över, fast godast är den med bara peston/ajvarn med en sås till på fetaost istället