lite färsk koriander. En fin laxfilé som egentligen kunde användas rå som sashimi fick här bli huvudrätt i sällskap av kokt romanescokål som jag tror är en korsning mellan blomkål och broccoli
"Sota" till sist laxen i het panna i minimalt med fett, rulla den i grovhackad koriander och skiva den sedan i ca 5 mm tjocka skivor. 500 g laxfilé. 1 kruka färsk koriander
Fräs laxen i olja med vitlök, chili och koriander. 4 portionsbitar laxfilé. 1 dl färsk koriander eller bladpersilja. 4 portionsbitar laxfilé. 1 dl färsk koriander eller bladpersilja
4 portionsbitar laxfilé. 1/2 kruka koriander. 4 port 4 portionsbitar laxfilé. 1/2 kruka koriander. Efter en helg med strålande väder och grillning på både fredagen och lördagen så blev det asiatiskt till söndagsmiddag
½ tsk färsk koriander, finhackad. ½ tsk färsk koriander, finhackad. I lördags blev det fynd på loppis då vi hittade söta klossar med motiv ur Bröderna Grimms sagor
Salta laxfilén ordentligt på båda sidor och lägg den i en ugnsform. Skär av koriandern i en bukett, rulla i hop till en boll och strimla så får du en bra storlek