Lax i ugn600 g kulpotatis 4 klyftor vitlök, krossade salt olivolja 600 g laxfilé (mittbiten) salt svartpeppar 200 g fetaost 400 g kvisttomat 1 msk olivolja. Basilikakräm2 dl crème fraîche 0,5 klyfta vitlök 1 kruka basilika 0,5 citron, skalet salt
Blanda cremefraiche, gräslök och salt. Smula ner fetaosten i röran och bred den på laxfiléerna. Här kommer då ett lite haltande recept på laxen som jag utlovat
Smula över fetaost och toppa med chili flakes, svartpeppar, limejuice och olivolja. Eftersom vi hade en hel laxsida att grilla så kryddade vi den andra halvan med salt och citronpeppar och grillade den på ett grillnät
Den här gången blev det riven ost med en fiskkrydda, rivet skal från en citron, salt och peppar. Världens godaste fisk enligt mig är lax, älskar lax i alla dess former och som tur är gör resten av min familj det också
Mosa fetaosten med en gaffel och blanda ned yoghurt/cremefraiche och svartpeppar. Krama ur önskad mängd saft från en citron som kommer att höja upp laxen desto mer