Den här lasangen är sprängfull med vegetariska mumsigheter och mmmmmm så god. När jag gör lasange gör jag det med råge i långpanna, lasange fungerar ju nämligen ypperligt att frysa in till matlådor
Idag delar Per med sig av en riktigt smarrig lasange. Som jag skrev i mitt förra inlägg har jag haft turen att få provsmaka och den här var riktigt god
Riv morötterna grovt och häll i även dessa. 2 stora morötter. Grädda lasangen i 225 grader i ca 20-30 min, eller tills pactaplattorna mjuknat. Låt lasangen stå ca 15 minuter innan den serveras. 2 stora morötter
Vegetarisk lasange. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso. Burrata – Zeta lanserar krämig delikatessmozzarella från södra Italien
Igår gjorde jag o Johan en skitgod vegetarisk lasange. Ingredienser2 morötter2 zucchini2 gula lökar2 vitlöksklyftor0,5 chilipeppar eller annat med hetta1 msk olja1 brk krossade tomater2,5 dl creme fraiche (eller andra alternativ)2 tsk salt0,5 tsk sockernymalen svartpepparblad från en kruka basilika250 g frusen bladspenat, tinad200 g fetaost9 lasagneplattor100 g riven ost, smakrik. Gör såhär1) Skala och skär morötterna och zucchinin i halvmånar (alternativt mindre bitar om zucchinin e stor)2) Hacka löken, vitlöken och chilin. 3) Fräs löksorterna i oljan tillsammans med morötterna, tillsätt zucchinin, tomaterna, creme fraiche och kryddorna utom basilikan. 2 morötter