Som jag nämnt innan så går kyckling åt som smör i skolsken i detta huset. Ja, langos förstås. Oftast kanske man äter langos på festivaler och marknader, men faktum är att det är lika lätt att göra hemma, så varför inte
Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott
Pensla dom med smält smör med en pressad vitlöksklyfta i. Huvudrätten var langos. 12 st langos. smält smör med 1 pressad vitlöksklyfta. -Mama Skogly ♥ 12 st langos
Smöra med vitlöks smör, bred ut cream fresh & lägg på rödlöken, räkorna & toppa med rom. Smöra med vitlöks smör, bred ut cream fresh & lägg på rödlöken, räkorna & toppa med rom
Langos, ca 15 st1-2 potatisar mjöliga, med skal [1 stor eller 2 mindre] 1,5 dl standardmjölk 20 g jäst 1 tsk florsocker 2,5-3 dl vetemjöl + 0,5 dl till knådning 1,5 tsk salt 0,5 l olja. Kantareller350-400 g kantareller 3 msk smör 0,5 dl gräslök, fint skuren salt svartpeppar
Blanda smör med riven Solo vitlök, citronsaft och flingsalt. När våfflorna är gräddade så brer man över vitlökssmöret och lägger på resten av ingredienserna