Bred på smör medan de ännu är varma och låt svalna. Smör. Gratinera smörgåsen i 225º i 6-8 minuter, tills osten har smält och smörgåsen är varm. 4 skivor landgångsbröd
Bred smör eller margarin på brödet. Skär landgången i bitar till serveringen. Smör eller margarin. Täck med ostskivorna och sätt in landgången i varm ugn ca 10 min eller tills osten smält
på programmet Landgång SVT. Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Orginalreceptet från Landgång. Lägg en klick smör i en kastrull och bryn sedan köttfärsen
Det här formbrödet passar till smörgåstårta eller landgångar då det är saftigt och lätt. Jag har tidigare prövat att byta ut Finax röda mix med vetestärkelse till Semper finmix som är naturligt glutenfritt men inte blivit så nöjd då, varken med smak eller konsistens då det blivit lite för torrt och smaklöst till smörgåstårta, det har även gästerna tyckt