Servera i hambugerbröd med guacamole, tomater, fetaost, rödlök och sallad. 1rostad lök. 1skivad rödlök. Rör ner rostad lök och ströbröd i mjölken, låt dra ca 5 min
Vi gjorde en ny German-rätt från första serien Landgång. 8 salta sillfileér8 kokta kalla potatisar2 stora lökar skivade och stekta4 kokta ägg i bitar1 knippa dillvitpepppar100 gram smörJag köper sill i tunna hos fiskhandlar´n och då måste sillen vattnas ur under några timmar - byt helst vatten minst en gång. 2 stora lökar skivade
Minns att innan pizzeriernas intåg i stan fanns ett ställe som hette smörgåsboden - där kunde man köpa mängder med olika smörgåstårtor eller bitar av dessa samt landgångar och snittar
Skala och hacka löken. Gratinera landgångarna ca 10 minuter. 2 vita landgångsbröd (finns att köpa färdigskurna ligger oftast i frysen) eller 4-6 skivor formfranska. 1 stor gul lök
) Vi fick jättegoda landgångar och sen en hallontårta som pricken över I't. 600g Kalvfärs1 gul lök (hackad)2-3 klyftor vitlök(hackad)150g fetaost (smulad)1 msk fransk senap4 marinerade soltorkade tomater (hackade)1 stort eller 2 små ägg1/2 tsk salt1 1/2 krm svartpepparSås. 3 dl grädde1 tsk soja1 msk lingonsyltSaltPepparBryn lök och vitlök i en klick smör i en stekpanna. 1 gul lök. 2-3 klyftor vitlök