Lammrostbiff. salt, peppar, smör. smör, mjölk, salt, peppar. Brysselkål med brynt smör. smör, salt, peppar. Tvätta och skala av de yttersta bladen, bryn smöret i en stekpanna lägg i kålen och stek några sekunder
När tiden gått ut, steker jag hastigt på rostbiffarna i en panna med smör. Lammrostbiff med skumsås på chèvre, ugnsrostade tomater och lökemulsion – recept 4 personer. 50 g smör. De får tillsammans med kryddor, rosmarin och smör gå i badet i 2,5-timme i 52,5 grader C. 50 g smör
En rödvinssås eller rostat vitlökssmör är också gott till. Lammrostbiff är numera ganska lätt att finna i affärerna, och både lättlagat och väldigt gott att bjuda på
Numera tillhör lamminnerfilé och lammrostbiff favoriterna. Det blir rätt mycket smör, men det bästa är att det går att frysa och ta fram till andra kötträtter
Sätt in potatisen i ungen medan du bryner lammrostbiffen. Blanda smör, pressad vitlök och hackad persilja med lite salt och peppar i en mixer eller rör ihop för hand
Lammrostbiff. Hacka löken och låt den långsamt mjukna i en stekpanna med ordentligt med smör. Smöra en stor ugnsfast form och rada ut potatis över omlott över botten
Smör. Jag hade en bit lammrostbiff i frysen som jag utgick ifrån, belugalinser har jag aldrig provat på att använda och pumpacrème av butternutpumpa är något jag har hört talats om länge men heller aldrig gjort
Till endiverna åt vi också lammrostbiff och potatiskaka. Karamelliserade endiver med apelsinsmör, rostade valnötter och saint agur spelade huvudrollen i gårdagens middag
Glaserade grönsaker med lammrostbiff och rosmarin- och vitlökssmör. Själva tekniken går ut på att grönsakerna får koka i vatten tillsammans med lite smör och socker för att bli glaserade, men själva hemligheten är att när vattnet kokat bort kommer grönsakerna precis vara klara, om man gör helt rätt vill säga