Kör i mixer tillsammans med en klick smör och lite mjölk till en lös konsistens. lammfilé [ca 800 g]. 1ca 0,5 dl mjölk. 1lammfilé [ca 800 g] svartpeppar rosmarin vitlök salt smör, till stekning rapsolja, till stekning. 1Sötpotatispuré2 sötpotatisar 1 msk smör ca 0,5 dl mjölk salt pepparLammytterfile gnids in med svartpeppar, rosmarin,vitlök och salt
Vill man göra det ännu lite festligare för kanske ett få utvalda, rekommenderar jag istället den Serranolindade lammfilén med friterad rotselleri, chevre- och mascarpone
God men mäktig, speciellt efter en god middag bestående av lammfilé, mm. När jag hade blandat smeten så hällde jag halva smeten i en bröad form, hällde ut en burk karamelliserad mjölk, och toppade med resten av smeten
En liter mjölk och färska grönsaker var det enda som fick följa med ut till landet den här gången. Det kan vara något av en utmaning att laga god och bra LCHF-mat med det jag har hemma så gissa om jag blev glad när jag hittade lammfilé i frysen
Dela lammfiléerna på mitten,men skär inte igeonom helt. Grilla lammfiléerna ca 2 minuter på vardera sidan tills de fått jämnoch fin färg. 1 1/2 dl Mjölk
Mosa potatisen med hjälp av elvisp och blanda med smör, mjölk, ost och äggulor. Emma Mattsson 800 gram renytterfilé , (alternativt hjortfilé, älgfilé, strutsfilé, lammfilé, oxfilé eller hästfilé). 5 dl mjölk