Vi har inte testat fisk på stekhällen än, men idag var det dags. Jag såg nyligen Per Morberg göra en rödbetssås på tv och fick lite inspiration till dagens middag därifrån
700 g lammfilé. Krydda köttet och bryn runt om i smör. Hacka vitlök och lök och blanda med örterna. Rulla filéerna i blandningen och lägg över i en ugnsfast form
Lammfilé. Lägg lammfilén på såsen. 300 g lammfilé. Lammfilé300 g lammfilé 1 krm salt 0,5 krm peppar 2 klyftor vitlök, krossade några kvistar färsk timjan smör och olja, till stekning
Lammfilé. Lammfilé. 1 kg lammfilé (Gärna ekologiskt). 1 kg lammfilé. Jag är en av de utvalda svenska matbloggare som fått äran att komponera ihop ett recept till en av Cono Surs viner i en recepttävling där vi är flera matbloggare från Sverige, Storbritannien, Finland och Irland som deltar i tävlingen om huvudvinsten som kommer att vara en resa till Chile för att besöka Cono surs anläggningar, cono sur vineyards & winery, för mig och en vän, vilken dröm…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.